Gala Plaisir Courtois 2023

Het lustrum voerde ons naar Wonderland. Met ons paspoort mochten we naar binnen en er waren een heleboel wonderlijke gasten. De een nog mooier dan de ander! Gedurende de avond konden we met iedereen kennismaken: in de gezamelijke kreeftenquadrille en tijdens de shuffles van onze entreekaarten. Er was een welkome mix van dansen. De mee-doen dansen waren ’s middags uitgelegd door Irene aan alle nieuwe leden en bezoekers van buiten. Die genoten vervolgens van een kleine pauze als de oudgedienden zich uitleefden op de grote dansen van PC. Een middag opfrissen had wonderen gedaan, want het zag er prachtig uit. Tussendoor werd Anton in het zonnetje gezet: hij is al 30 jaar een heel actief lid! Al met al een zeer gevarieerde avond, afgesloten met een Fledermaus Quadrille (en een beetje zere voetjes)