LGG Gala 2018 – 10 maart ’18

Dit jaar was het gala “aangemeld” bij “NLdoet”, om alle sociaal geïsoleerde Galanten, oud-Galanten, vrienden van Galanten en natuurlijk alle anderen die van hofdansen houden een fijne dansavond te bezorgen. En dat is gelukt!
Tevoren hebben Kasper en Wieke een aantal dansen met ons ge-oefend, een leuke mix van lijndansen tot Keizerwals.


De avond zelf begon met het knutselen van je eigen corsage, lekker eten en gezellig bijpraten. Van de gasten kreeg Les Gais Galants een aantal bijzondere verjaardagskadootjes en dan “En Avant Pour Le Galop”. Pas om middernacht mochten de voetjes weer op de vloer…
De volgende dag was er nog uitgebreid tijd om te dansen, na te genieten en alle meegebrachte lekkernijen op te eten. In alle anonimiteit, want de fotograaf was al naar huis. Maar daarom niet minder geslaagd.

.