LGG – Gala 2019 – Het schatje van Les Gais Galants

Als Dies is het altijd weer spannend, hoeveel mensen zullen komen. In de laatste week werden onze stoutste dromen overtroffen. In allerijl hebben we meer waaiers, balboekjes en corsages gemaakt, maar toen hadden we ook meer plezier! De schatkist bevatte voor iedereen le veritable esprit galants. Gelukkig is die flexibel: als je de juiste band met je waaier niet voelde mocht je gewoon ruilen.
Bij het oefenen heeft de dansleiding ons nog eens uitgelegd hoe de polonaise ook al weer gaat. En daarna de vloer getest met 3 sets Pleasures of the town 🙂

En dan op naar de grote dansvloer bij Dokman. Het eten was weer heerlijk en de schatkist had alle bezoekers ge-inspireerd tot grote geheimzinnige verrassingen. Daarna werd natuurlijk het Galatenlied uit volle borst meegezongen en kwam iedereen de vloer op voor de sneeuwbal-wals. Nog heel veel dansen volgden, met meestal grote belangstelling van de dansers. Totdat de onvermijdelijke slotwals een einde maakte aan een heerlijke avond dansen.
Met dank aan Ton kwam iedereen veilig bij het doorzak / logeeradres, waar we tot in de kleine uurtjes nagenoten. De volgende ochtend gingen we vol enthousiasme verder. Vele dansen werden aangevraagd. En na voldoende herhalingen kwamen de passen ook weer terug. Nog een paar gala-weekenden en we kunnen alles weer!

Na een zeer geslaagd weekend verheugen we ons al weer op het lustrum,14 maart volgend jaar: 55 jaar LGG, beleef het mee!

.